Recensies

Bruidspaar Marcel en Wendy

“In juni 2015 heeft Feest DJ Robin ons huwelijksfeest verzorgd. De mensen hebben het nog steeds over het geweldige knalfeest. Echt top! Je hebt onze droomavond werkelijkheid gemaakt.”

 

Ceremoniemeesteres (bruiloft) Simone

“Een prachtige locatie, een heel mooi en lief bruidspaar en een gezellige DJ, die keurig luistert naar de wensen en die het tòch voor elkaar krijgt om de openingsdans door de juiste personen uit te laten voeren! Heel erg bedankt voor de leuke avond!!”

 

Bruidspaar Stephan en Janneke

“Eind mei 2014 zijn wij getrouwd. Voor ons huwelijksfeest zochten we een goede, maar ook betaalbare DJ. Via via kwamen we uit bij Feest DJ Robin. Wij en onze gasten hebben genoten van het feest. Feest DJ Robin wist precies de juiste muziek op de juiste manier te brengen om iedereen de dansvloer op te krijgen. Als we weer een DJ nodig hebben voor een feestje of als iemand een DJ nodig heeft, hoeven we niet meer te zoeken.”

 

Evenementenorganisatie MAD4Events

“In maart 2014 heeft Feest DJ Robin gedraaid op ons openbare jubileumfeest: een Après Ski Party bij Concordia in Brummen. Een geslaagd evenement waar boven verwachting veel bezoekers op af kwamen. De combinatie Feest DJ Robin en live zanger Dennis Wiltink was geweldig!”