• 842
  • 843
  • 528
  • 676
  • 304
  • 529

“Enthousiaste allround DJ met een vlotte babbel!”

Feest DJ Robin

Enthousiaste allround DJ gezocht in Limburg?

Feest DJ Robin is een enthousiaste allround DJ met een vlotte babbel. Met een grote bühne ervaring is Robin een ultieme ervaring om mee te maken op uw feest. Feest DJ Robin geeft jouw feest dat extra’s wat het nodig heeft en is daarom een must-have op uw evenement!

Robin z’n draaistijl is een opzwepende mix van de meest uiteenlopende muziekgenres. Van Top 40 tot swingende disco classics en van happy hardcore tot gezellige Nederlandstalige feestmuziek. Uiteraard aangepast aan uw wensen of aan het thema van uw feest. Feest DJ Robin draait wat het publiek wil horen en zorgt ervoor dat de tent op z’n kop komt te staan.

Feest DJ Robin is te boeken voor ieder feest of evenement. Of het nu gaat om een feesttent, kroeg, bruiloft, bedrijfsfeest, discotheek of ander soort horecagelegenheid. Niet voor niets luidt zijn slogan: “Er is altijd reden voor een feestje!”.

Licht- en geluid nog niet geregeld? Geen probleem! Feest DJ Robin is ook te boeken inclusief professioneel licht en geluid, volledig op maat. Of het nu gaat om een bruine kroeg of mega feesttent; de mogelijkheden zijn eindeloos!

Op deze website vindt u onder andere foto’s en video’s om u een goed beeld te geven van een optreden van Feest DJ Robin. Ook kunt u hier gemakkelijk een geheel vrijblijvende boekingsaanvraag doen. Binnen 24 uur heeft u een reactie.

Volg Feest DJ Robin ook op Facebook en Instagram!